Versjon:1.0.2 – 17.08.2018

Brukervilkår - Min Side

Min Side er vår innloggingstjeneste der du har muligheten til å oppdatere dine opplysninger som vises i vår nummeropplysningstjeneste, samt administrere dine overvåkninger på Eiendomspriser.no og samtykker for nyhetsbrev. I tillegg vil du, som innlogget bruker, få tilgang til utvidet innhold i noen av våre tjenester.

Ved å opprette en bruker på Min Side aksepterer du følgende vilkår og at du er ansvarlig for all aktivitet og bruk av tjenesten.

Administrering av dine opplysninger

Du godkjenner at de opplysningene du endrer eller legger til oppføring via Min Side vises i alle våre tjenester og at det er ditt ansvar at disse er korrekte og oppdaterte.

Administrering av andres opplysninger

Ved endring av andres opplysninger godkjenner du at opplysningene er korrekte og at du har fått lov til å endre informasjonen av vedkommende. Vi vil sikre tilgang til endring av andres opplysninger ved å sende SMS til eier av opplysningene for å kontrollere at godkjennelse er gitt.

Opplasting av bilde

Ved opplasting av profilbilde godkjenner du at du er den eneste på bildet og at bildet vises på 1881.no. Samtidig godkjenner du at bildet du laster opp vil bli lagret hos oss helt til dette blir slettet eller byttet ut med annet bilde. Benytter du ditt profilbilde fra Facebook vises dette i vår tjeneste, men det lagres ikke hos oss. Endrer du profilbilde på Facebook vil bildet automatisk oppdateres på vår tjeneste. Ved opplasting av bilde ved administrasjon av andres opplysninger skal bildet og opplastingen godkjennes av den som eier opplysningene.  

Innhold

Støtende og upassende innhold vil vi, uten advarsel, fjerne om vi blir oppmerksomme på dette og ved gjentatte tilfeller av denne typen vil vi utestenge deg fra tjenesten og/eller slette din bruker. For å sikre at dette blir etterlevd benytter vi oss av ett automatisk filter, levert av Webpurify, som gjenkjenner og stopper publisering av nevnte karakter.

Sletting 

Du har rett til å slette din bruker, men vil da ikke kunne benytte deg av tjenesten eller administrere din oppføring i etterkant. Ønsker du å slette din bruker kan du kontakte vårt kundesenter.