Versjon:1.0.10 – 19.11.2021

Brukervilkår - Eiendomspriser

Eiendomspriser har som formål å hjelpe deg med å få oversikt over hva eiendommer blir solgt for slik at det kan bli enklere å estimere verdien på din egen bolig.
Som innlogget bruker vil du få mulighet til å holde deg oppdatert ved å motta varsel når det kommer ny informasjon om overdragelser i valgte områder og du vil også kunne se informasjon om fare for flom og kvikkleire, aktsomheten til radon og årlig trafikkdøgn.

Du kan lese mer om tjenesten her.

Førstegangs innlogging

Ved å logge inn på Eiendomspriser aksepterer du følgende vilkår og du vil være ansvarlig for all aktivitet og bruk av tjenesten.

Ved mangler

Tjenesten er ikke 100% komplett, og det vil finnes tilfeller der data ikke foreligger av ulike årsaker. Digitale Medier 1881 jobber kontinuerlig med verdiøkning i form av forbedret datagrunnlag og integrering av relevante tilleggstjenester.

Vi er ikke ansvarlig for direkte eller indirekte tap ved bruk av vår tjeneste.

Personvernerklæring

Den siste versjonen av vår personvernerklæring vil alltid ligge tilgjengelig på nettsiden. Ved betydelige endringer i avtale eller brukervilkår vil vi informere om dette og/eller innhente nytt samtykke i de tilfeller vi ønsker å bruke din personopplysning til annet enn det du allerede har samtykket til.