Versjon:1.0.9 – 03.06.2021

Brukervilkår - Eiendomspriser

Eiendomspriser har som formål å hjelpe deg med å få oversikt over hva eiendommer blir solgt for slik at det kan bli enklere å estimere verdien på din egen bolig.
Som innlogget bruker vil du få mulighet til å holde deg oppdatert ved å motta varsel når det kommer ny informasjon om overdragelser i valgte områder og du vil også kunne se informasjon om fare for flom og kvikkleire, aktsomheten til radon og årlig trafikkdøgn.

Du kan lese mer om tjenesten her.

Førstegangs innlogging

Ved å logge inn på Eiendomspriser aksepterer du følgende vilkår og du vil være ansvarlig for all aktivitet og bruk av tjenesten.

Historisk data mot betaling

Siste overdragelse er gratis, mens mer informasjon om transaksjoner og historisk data kan vises mot betaling. For å bruke denne tjenesten må du være fylt 18 år. Eiendomspriser.no benytter en tredjepart til å levere betalingsløsningen DelayPay og opplysninger som samles inn med formål for betaling vil bli lagret og behandlet hos leverandør, men administrert av Digitale Medier 1881s kundesenter.

DelayPay kan bli brukt av flere nettsteder og alt innhold du kjøper hos nettsteder som bruker samme betalingsløsning blir etterfakturert 14 dager etter kjøp, eller når den totale summen passerer 25 kr. Om betaling uteblir etter påminnelse ca 7 dager senere vil konto stenges og det vil bli pålagt gebyr for gjenåpning. Kontoer som blir, eller som vi mistenker blir, misbrukt vil stenges uten forvarsel.

Ved mangler

Tjenesten er ikke 100% komplett, og det vil finnes tilfeller der data ikke foreligger av ulike årsaker. Digitale Medier 1881 jobber kontinuerlig med verdiøkning i form av forbedret datagrunnlag og integrering av relevante tilleggstjenester.

Vi er ikke ansvarlig for direkte eller indirekte tap ved bruk av vår tjeneste.

Personvernerklæring

Den siste versjonen av vår personvernerklæring vil alltid ligge tilgjengelig på nettsiden. Ved betydelige endringer i avtale eller brukervilkår vil vi informere om dette og/eller innhente nytt samtykke i de tilfeller vi ønsker å bruke din personopplysning til annet enn det du allerede har samtykket til.