Versjon:1.0.2 – 07.12.2018

Brukervilkår for appene 1881 Gratis og 1881.no

Appene «1881 Gratis» for Android og «1881.no» for iOS gir deg muligheten til å søke på person, bedrift, nummer eller sted, søk i kart og i nærheten, samt andre tilleggstjenester. Appene er gratis og reklamefinansiert og ønskes det en mer avansert versjon uten reklame anbefaler vi appen «1881 Mobilsøk».

Ved å laste ned en av appene aksepterer du disse vilkår for bruk av appen. Du er ansvarlig for all aktivitet og bruk av tjenesten fra den enhet tjenesten er lastet ned til.    

Du kan når som helst slette appen. 

Installasjon og bruk

Når du installerer "1881 Gratis" eller «1881.no» på din mobil vil du få spørsmål om appen kan få ulike tilganger. Tillatelsene er valgfrie å gi og du kan benytte appen videre uten å gi tillatelsene, men du får da ikke mulighet til å benytte alle funksjonaliteter i appen. Informasjonen som gjøres tilgjengelig, brukes kun til opplyst formål og overføres ikke til ekstern server. 

Når du gjør ett søk i appen får du spørsmål om du vil tillate tilgang til enhetens lokasjon. Lokasjonen brukes kun for å gi deg mest relevant svar på ditt søk og lagres ikke. 

Kostnader ved bruk

For å benytte tjenesten kreves det tilgang til internett og denne bruken faktureres via mobiltilbyder og er utenfor 1881s ansvarsområde. Ved bruk av enkelte tjenester i appen kan det påløpe egne takster, men du vil bli informert om dette før tjenesten tas i bruk. Prisen på datatrafikk avhenger av ditt mobilabonnement og kan variere fra teletilbyder til teletilbyder. 

Appen er reklamefinansiert

For at vi skal kunne levere deg en kostnadsfri app finansierer vi denne ved å viser deg reklame. Det vil si at din app har en unik ID som gjør at vår leverandør kan vise deg annonser basert på dine preferanser og søk på andre nettsider. Du kan lese om vår leverandør og hvordan de behandler dine personopplysninger her. Der får du også veiledning for hvordan du kan unngå å få interessebaserte annonser og slette deres cookies.

Personvernerklæring

Den siste versjonen av vår personvernerklæring vil alltid ligge tilgjengelig på nettsiden. Ved betydelige endringer i avtale eller brukervilkår vil vi informere om dette og/eller innhente nytt samtykke i de tilfeller vi ønsker å bruke din personopplysning til annet enn det du allerede har samtykket til.